Logo Wagenborg

In en rond de terminal

Service en faciliteiten

Wij informeren u graag over onze service en faciliteiten in de terminal in Nes en in Holwerd. In Holwerd begint uw reis naar Ameland!

Header background mask

Wagenborg Plaza

Wagenborg Plaza is dé plek waar u voor en na uw reis terecht kunt voor een kop koffie, bloemen, mode & accessoires, sieraden, boeken en tijdschriften of het bekende drankje van Ameland. Wagenborg Plaza is te bezoeken in de terminal van Holwerd.

Openingstijden winkel

maandag 8:00 - 16:00 uur
dinsdag 8:00 - 14:00 uur
woensdag 8:00 - 16:00 uur
donderdag 8:00 - 16:00 uur
vrijdag 8:00 - 20:00 uur
zaterdag 8:00 - 14:00 uur
zondag Gesloten

 

Toegangspoortjes

In de terminal van Holwerd staan toegangspoortjes waar u kunt inchecken als u zonder voertuig reist.

Ticketautomaat voor veerdienst en sneldienst

Uw ticket voor de veerboot of sneldienst koopt u ook eenvoudig via de ticketautomaat bij de terminal van Holwerd. Via de ticketautomaat in de terminal van Havenkantoor Nes kunt u tickets kopen voor de sneldienst. U betaalt eenvoudig met pin of contactloos. U hoeft dan niet in de rij bij de kassa. Lekker snel en handig. U kunt uw ticket ook bij onze medewerkers aan de balie in de terminal van Holwerd kopen of van tevoren online bestellen.

Saldochecker Wagenborgpas

Wilt u weten hoeveel tegoed er nog op uw Wagenborgpas staat? Check uw saldo bij de saldocheckers in terminal van Nes of Holwerd.

Servicepunt OV-Chipkaart

Bent u uw tegoed op uw OV-chipkaart vergeten op te waarderen? Geen probleem: onze terminal in Holwerd is een oplaad- en ophaalpunt voor de OV-chipkaart.

Betaalautomaat parkeerticket

Wilt u niet in de rij staan voor één van de betaalautomaten op het parkeerterrein? Betaal dan alvast uw parkeerticket bij de betaalautomaat in de terminal in Nes.

Nobeltje Experience Shop

In de terminal van Holwerd vindt u de Nobeltje Experience Shop. Even wachten op de boot is hier helemaal niet erg. Kom gerust een Nobeltje proeven in de shop en bekijk de prachtige beelden van Ameland op de grote videomuur.

Koffiemachine

In de terminal kunt u terecht voor een heerlijk kopje verse koffie, espresso, café au lait of cappuccino, chocolademelk of thee bij de koffieautomaat. U betaalt bij de automaat gemakkelijk contactloos! Wij serveren u koffie van Waddenespresso.

Expositie en uitzicht over de Waddenzee

De bovenverdieping van de terminal in Holwerd is een expositieruimte. De kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaar Jaap van Meeuwen. Vanaf daar heeft u een prachtig uitzicht over de Waddenzee.

Webcam

Bent u benieuwd hoe druk het in de haven is? Of wacht u op één van de afvaarten? Bij de terminal in Nes hangt een webcam.