Logo Wagenborg

De wagenborgpas

Handig en voordelig als u regelmatig met ons reist

De Wagenborgpas is voor reizigers die regelmatig van en naar Ameland of Schiermonnikoog varen. Met de tegoeden op uw pas kunt u gemakkelijk en snel aan boord.

Klik op de button om de pas direct aan te vragen:

DIRECT AANVRAGEN

Header background mask

De voordelen

  • Het gebruiken van een Wagenborgpas met tegoeden is voordeliger voor reizigers die regelmatig van en naar Ameland of Schiermonnikoog reizen.
  • U kunt uw Wagenborgpas opwaarderen met een 10- of 20-vaartentegoed. De prijs per afvaart is dan lager. Het tegoed is onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden.
  • Koopt u het tegoed voor 1 april of na 1 oktober? Dan bent u voor de veerdienst nog goedkoper uit, want u betaalt dan geen zomertoeslag.
  • Afvaarten worden automatisch van uw tegoed afgeschreven. Direct bij een online sneldienst- of voertuigreservering, of tijdens het inchecken bij één van de toegangspoortjes in de terminals van Holwerd en Lauwersoog. Handig en snel!

Aanvragen en opwaarderen

U kunt de Wagenborgpas online, bij de balie van onze Klantenservice op het kantoor in Nes of bij de balies van de terminals in Holwerd en Lauwersoog aanvragen (als de drukte in de terminals het toelaat). Wij raden u aan om:

  • Uw pas online te bestellen. U kunt per keer één pas kiezen en bestellen. U heeft de pas binnen drie werkdagen in huis.
  • Rekening te houden met de levertijd van 3 werkdagen als u voor een specifieke datum uw meervaartentegoed wilt aanschaffen (bijvoorbeeld voor 1 april als het zomertarief ingaat). Pas wanneer de Wagenborgpas is aangemaakt kunt u deze opwaarderen met een meervaartentegoed.

Let op! Voor een persoon en voor een voertuig tot 5,5 meter heeft u twee passen nodig.

Handig om te weten

Inzage tegoed & opwaarderen

Via '/Mijn-Wagenborg' en de saldocheckers in de terminals en kantoor Nes kunt u controleren hoeveel tegoed er op uw Wagenborgpas staat. U kunt uw tegoeden opwaarderen via Mijn Wagenborg, bij de balie van de terminals in Holwerd en Lauwersoog en bij de Klantenservice op het hoofdkantoor in Nes.

Naar mijn Wagenborg